Logo_liten2

Agnethe Lødøen

AAEAAQAAAAAAAAT4AAAAJGU3NDJkOGJlLWVkZWEtNGM1Ni04YWIyLTI4YzYyYWM3ZjljMw

Selv om jeg «kun ble» nr 2 og ikke fikk stillingen jeg håpet på så er jeg likevel strålende fornøyd med hele prosessen hos Top Recruit AS.
De tok seg tid til å bli kjent med meg og ikke bare min CV. De viste stor interesse for min litt unike arbeidserfaring og det at jeg hadde jobbet mange år i utlandet. De fant det positive i min ikke «A4» bakgrunn og var veldig motiverende. Jeg følte meg veldig godt ivaretatt, satt pris på deres ærlighet og kan trygt anbefale Top Recruit AS til både oppdragsgivere og de som søker ny jobb. Takk for hjelpen så langt!

 

Paul Charlie Madsen

image001

 

 

 

 

 

  • Profesjonellt!
  • God oppfølging!
  • Rett mann til rett jobb!
  • Takk, Top Recruit!

 

Robina Tveit

12511862_10153734401215325_1131566574_n

Min erfaring fra Top Recruit er først og fremst at det er lett og oversiktlig å søke jobb hos de, da de gir god oppfølging og tilbakemeldinger.

Det er utvilsomt et selskap som er nøye i sitt arbeid og som er opptatt av hva som er viktig for den som søker jobb. Når jeg sendte inn en søknad fikk jeg raskt svar, og jeg opplevde det som et seriøst og ordentlig selskap da jeg etter få dager fikk komme på intervju og treffe både daglig leder i Top Recruit og i selskapet som det skulle vise seg at jeg skulle bli ansatt i!

Oppfølgingen i etterkant har vært formidabel, da det både har blitt tatt hensyn til egen trivsel, trivsel i miljøet samt i henhold til arbeidsoppgavene. Skulle det være aktuelt i fremtiden så vil jeg bruke Top Recruit igjen, og kan anbefale de på det sterkeste!

 

Torkjell Melstokkå Jensen

171909f

Jeg følte prosessen var hurtig og jeg fikk god oppfølging underveis i intervjuprosessen. Jeg ble fortalt mye om selskapet jeg skulle på intervju i og prosessen var ryddig slik at jeg følte meg komfortabel før jeg gikk videre i prosessen. Totalt sett var jeg derfor veldig fornøyd med fremdriften inn i ny jobb.

 

Preben Simonsen

AAEAAQAAAAAAAANnAAAAJDJlODg1YmM0LTgyN2MtNDJkNS05Y2E2LWQxZTFjOWVmZTYxYQ

Ble kontaktet av en blid og hyggelig kar fra Top Recruit AS som hadde en arbeidsgiver på hånden og lurte på om jeg var interessert i å slå av en prat. Vi hadde en lang og hyggelig snakk og jeg ble med Christer i møte til det som i dag er min arbeidsgiver. Top Recruit AS og Christer fremstod som profesjonelle og dyktige, samtidig som han var blid og omgjengelig. Følte hele tiden at han jobbet for meg også, ikke bare oppdragsgiver, så jeg hadde hele tiden en god følelse.

Hele prosessen var trygg og god og jeg kan trygt anbefale han videre.

Ringte i ettertid og gratulerte meg med ny jobb gjorde han også!

 

Espen Langerud

10390144_10203958905719572_5455759070922268134_n

I 2015 var jeg arbeidssøkende, jeg kom over en intressant stilling avertert hos Top Recruit. Tok kontakt med Christer Hansen i Skien, vi hadde en veldig hyggelig prat på hans kontor, hvor han fortalte at dette kom til å bli lang og kvalitetsikkret prosess, da den aktuelle arbeidsgiveren hadde vært litt uheldig med tidligere ansatte. Dette opplevdes for min del veldig profesjonelt.

Var i kontakt med Top Recruit flere ganger og prossesen var veldig hyggelig men seriøs,bakgrunnen min ble sjekket nøye og jeg tror dette opplevdes trygt for min arbeidsgiver, da dette er noe vi har snakket om.

Bakgrunnssjekken av meg og all informasjon om min arbeidsgiver til meg, var i hvert fall viktig for min del , da jeg bestemte meg for å si ja til jobben , noe jeg ikke angrer på den dag i dag. Har fått en topp jobb jeg trives i, og gleder meg til å gå til om morgenen, så takk til Chriser Hansen hos Top Recruit for seriøsiteten og profesjonaliteten han viste ved min ansettelse.

Roy Sprauten

1928290_7747151753_7123_n

Jeg ble ansatt som distriktssjef i 2014 via Top Rrecruit AS. Jeg er kjempe fornøyd med hele prosessen , oppfølging før ansettelsen og at de tok seg tid å ringe etterpå for å spørre hvordan jeg har det. Er fremdeles i min nåværende jobb og er godt fornøyd!